Entreprenørkørsel

LM Transport, Ans A/S råder over mere end 40 entreprenørbiler, der håndterer alt lige fra sand, sten, kalk og andet naturmateriale – til bortkørsel af jord, knust beton o. lign.

Vi er med, hvor det sker – og det gælder både helt store og små opgaver!

BÅDE STORE OG SMÅ OPGAVER

Vi varetager dagligt transport for både større og mindre entreprenører – og vores store vognpark giver os en vis fleksibilitet til at løse flere spændende projekter på samme tid. Vi servicerer ydermere flere værker med levering af materiale til bl.a. produktion af beton, asfalt mm. og sætter en ære i at få materialeflowet til at forløbe optimalt. Vi har siden 2007 stået for asfalttransporten for NCC Roads A/S, hvor vi sørger for at det hele forløber som det skal.
Med 40 entreprenørbiler er der altid gang i virksomheden
Du kan i videoen få et lille indblik i hvordan vi hos LM Transport, Ans A/S arbejder med entreprenørkørsel.

Entreprenørkørsel i Østjylland

Vores entreprenørbiler beskæftiger sig hovedsageligt med opgaver i Østjylland – herunder får vores lokalområde og Århusområdet jævnligt besøg af vores blå hydraulikbiler. 

Vi udfører dog også opgaver rundt om i det danske land, hvor vi enten selv stiller op eller allierer os med gode samarbejdspartnere med enten tipbiler, kranbiler eller andet egnet materiel.

Lokal entreprenørkørsel

I vores lokalområde (Ans – Kjellerup – Bjerringbro – Silkeborg) sætter vi en stor ære i at servicere både erhvervs- og privatkunder – og vi leverer alt lige fra hele træk, forvognslæs til levering af enkelte kubikmeter.

Kran og grab opgaver

Ud af vores 40 entreprenørbiler har vi 10 biler med tilhørende 22-25 TM kran/grab, der varetager kran/grab-opgaver i alle afskygninger – dette både lokalt samt rundt om i Østjylland. Derudover har vi gode samarbejdspartnere, når de større kranopgaver skal løses.
Vi råder over 10 tiptrailere med plastik, der er velegnet til kørsel med jord – og derudover ca. 20 tiptrailere, der varetager øvrig entreprenørkørsel. Dertil kommer en stor mængde 2- og 3-akslede tipkærrer, som vores forvogne gør brug af, når pladsen er for trang til kørsel med tipsættevogne.
Vores dygtige chauffører til entreprenørkørsel står til hver en tid parat til at udføre en bred vifte af opgaver. Og vi sidder klar ved telefonen – både med uforpligtende rådgivning samt beregning af attraktive priser – giv os et kald og hør mere.
Kontakt Tim Kristiansen / Mathias Hegndal

Se også

Kørsel med betonkanoner

GÅ TIL SIDEN

Kurértransport

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med suge- og blæsebil

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med levende fisk

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med medbringertrucks

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med affald

GÅ TIL SIDEN

LM Transport

LM Transport har hjemme i Østjylland, men vi udfører alle former for transportopgaver i hele landet.
KONTAKT OS
Bodalen 3
8643 Ans
Tlf: 86 87 09 66
Fax: 86 87 09 79
lm-transport@lm-transport.dk
poopusers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram