Kørsel med levende fisk

Vi har i de sidste par år haft fornøjelsen af at bistå Musholm A/S med transport af levende fisk fra forskellige dambrug til havnebassiner rundt om i Danmark.
Et interessant nicheprojekt, hvor de høje krav til fiskenes iltning og velbefindende samt vandtemperaturen under transporten er altafgørende for en vellykket transport. Samtidig skal kørslen foregå kontinuerligt, hvilket udfordrer den daglige planlægning mht. køre-/hviletid. Vi har naturligvis autorisation til korte transporter af levende dyr i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Alt i alt et spændende engagement, som der bliver set frem til hvert år.

Sikker service

Som et af vores nyere projekter er vi begyndt at transportere levende fisk. Selvom det kun er et nicheprojekt lægger vi utroligt meget arbejde i det for at gøre vore kunder tilfredse.

Levende fisk

Når der køres med levende fisk er det vigtigt at man kører forsigtigt. Derfor har vi nogle af vores bedste chauffører til at stå for disse opgaver.

LM Transport

LM Transport har hjemme i Østjylland, men vi udfører alle former for transportopgaver i hele landet.
KONTAKT OS
Bodalen 3
8643 Ans
Tlf: 86 87 09 66
Fax: 86 87 09 79
lm-transport@lm-transport.dk
arrow-uparrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram