Blokvognstransport

LM Transport Ans A/S råder over 4 blokvogne. Vi transporterer en bred vifte af forskellige maskiner og dele, som skovmaskiner, asfaltudlæggere, komponenter til asfaltmaskiner, fodervogne, store maskindele, gravemaskiner mv.

Blokvognstransport i alle afskygninger

Vi har en del flytninger af materiel på blokvogn i forbindelse med vores transport af asfalt for NCC Roads A/S, hvor bl.a. asfaltudlæggere og andre maskiner skal flyttes fra et projektområde/arbejdssted til det næste. 

Med vores store, blandede vognpark kan vi således dække langt de fleste transportopgaver, som vores kunder har behov for. Det gør det nemt for kunderne, kun at skulle ringe et sted for at få løst alle deres transportopgaver.
Vi kan også forestå øvrige blokvognstransporter af forskellig art bl.a. transporter af entreprenørmaskiner til at bistå entreprenørkørsel og transport med maskintrailer. Vi udfører jævnligt transporter af fodervogne til eksport, store maskindele til industrien samt gravemaskiner med forskellige arbejdssteder.

Vores dygtige blokvognschauffører har lang erfaring med disse transporter, og hver chauffør har specielle forudsætninger og kendskab til lige netop den transport han udfører, og som er hans kompetence område, hvilket vi prioriterer højt, når vi disponerer transporterne.
Vi gør alt hvad vi kan, for at servicere vores kunder bedst muligt, og finde en løsning på de transportopgaver de har, og vores disponenter er altid klar ved telefonen til at give uforpligtende rådgivning og beregning af attraktive priser på blokvognstransporter.
Kontakt Tim Kristiansen / Mathias Hegndal

Se også

Kørsel med betonkanoner

GÅ TIL SIDEN

Kurértransport

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med suge- og blæsebil

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med levende fisk

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med medbringertrucks

GÅ TIL SIDEN

Kørsel med affald

GÅ TIL SIDEN

LM Transport

LM Transport har hjemme i Østjylland, men vi udfører alle former for transportopgaver i hele landet.
KONTAKT OS
Bodalen 3
8643 Ans
Tlf: 86 87 09 66
Fax: 86 87 09 79
lm-transport@lm-transport.dk
dropconstruction linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram