Glastransport

LM Transport, Ans A/S’ allerførste kunde var Scanglas A/S, som vi siden vores start i 1978 har haft et godt kompagniskab med. Som en del af den globale Saint-Gobain gruppe har Scanglas A/S været i en rivende udvikling i årenes løb– og vi har fulgt med! Glastransport er et marked, hvor værdierne er sikker og hurtig levering, hvilket vi altid har stået inde for. Derfor er det et godt match med et marked, der kræver særbehandling.

Sikker transport af glas

Vi forestår dagligt læsning samt transport af glas fra Scanglas A/S’ produktionshovedsæde i Kjellerup. Her køres der med alt glas lige fra termoruder, enkeltglas, hærdet og lammineret glas til Scanglas’ unikaline.
Vi har dagligt et fast team af dygtige chauffører kørende, der håndterer glasset på fornemmeste vis med deres medbragte trucks. 
Vi råder over 15 truckbiler og erfarne chauffører, der alle står på spring til at yde en god og sikker service. Fordelen ved kørsel med medbringertrucks er at de kan komme ind på steder, der er uegnede for almindelige lastbiler.
Vi har igennem årene forestået transport af glas fra fabrik ud til slutkunden. Her kommer vi både hos erhvervskunder, på byggepladser og helt ud til de private hjem. Som den første glasleverandør i Danmark, tilbyder Scanglas A/S en leveringsservice med Glass4U – som vi er en del af! Med denne service ved kunden præcis hvor og hvornår varen er leveret, og man kan derfor nemt planlægge sin arbejdsdag og spare tid.

Vi er stolte af vores gode og langvarige samarbejde med Scanglas A/S. Vores dygtige chauffører indenfor glastransport har altid betragtet sig som en del Scanglas A/S – og som Scanglas A/S’ ansigt udadtil gør vi en dyd ud af at levere en god og yderst tilfredsstillende service.

Vil du også være en af vores samarbejdspartnere eller har du en mindre opgave, så giv os et kald og få uforpligtende rådgivning og en attraktiv pris.
Igennem vores mange års arbejde med Scanglas A/S har vi udviklet et tæt samarbejde og vi har nu 13 vogne kun til glastransport..
Kontakt Mathias Hegndal / Maria Møller

LM Transport

LM Transport har hjemme i Østjylland, men vi udfører alle former for transportopgaver i hele landet.
KONTAKT OS
Bodalen 3
8643 Ans
Tlf: 86 87 09 66
Fax: 86 87 09 79
lm-transport@lm-transport.dk
databaseconstruction linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram