Møbeltransport

LM Transport, Ans A/S har et mangeårig samarbejde med den internationale møbelspeditør LGT Logistic A/S i Horsens. Her har vi i snart 30 år forestået LGT Logistic A/S’ transport af møbler – helt fra det nordlige Italien til Nordkapp i Norge. 

Vi sørger dagligt for indhentning samt udbringning af møbler i såvel Danmark som Norge, Sverige, Frankrig og Schweiz. Vores kørsel til udlandet er en stor del af virksomheden og er helt sikkert et spændende foretagende.

LM Transport, Ans A/S kommer dér, hvor der er behov for det!

Møbeltransport i Norden

Vores hjerte banker for Norge og Sverige, hvor vi ugentligt har omkring 25 biler kørende. Den smukke natur og de barske vejrforhold i Norden er medvirkende til en hverdag præget af spænding. 

Med udgangspunkt fra LGT Logistic A/S’ domicil i Horsens, begiver vores vogne sig afsted med fyldte trailere. Her forestår vores chauffører møbeltransporten og levering af møbler hos privatkunder, møbelbutikker samt øvrige erhvervskunder. 

Vores dygtige chauffører varetager dagligt spændende opgaver indenfor møbeltransport – og deres kendskab til områderne samt deres hårfine håndtering af møbelpakkerne udgør et godt match, der sikrer transporten af møbler.

Vi sidder klar ved telefonerne og er klar til at give dig et uforpligtende tilbud med en attraktiv pris på netop din opgave angående møbeltransport – kontakt os og hør mere.
KONTAKT LEIF MØLLER
Som det ses på billederne er vores eksportchauffører ofte udsat for spændende vejrforhold.
Vores 25 møbelbiler bliver varetaget og kørt af vores yderst kvalificerede chauffører
Som nævnt har vi også sydgående møbeltransporter, hvor vi ugentligt transporterer møbler med ca. 5 biler. Her servicerer vi det franske og det schweiziske møbelmarked med møbelpakker i alle afskygninger. Udviklingen på det sydgående marked med øget konkurrencevilkår, har vi naturligvis kunnet mærke. Vi forventer dog fortsat at være repræsenteret med vores danske chauffører og dansk indregistrerede biler på det sydgående marked i årene frem.

Vi er stolte af vores mangeårige samarbejde med LGT Logistic A/S, der bunder i en uskreven aftale om ”et ord er et ord”! Vi har forestået LGT Logistic A/S’ kørsel med møbler i alle årene og har i sammenspil med LGT Logistic A/S udviklet vores forretning på både det nationale samt det internationale marked.

LM Transport

LM Transport har hjemme i Østjylland, men vi udfører alle former for transportopgaver i hele landet.
KONTAKT OS
Bodalen 3
8643 Ans
Tlf: 86 87 09 66
Fax: 86 87 09 79
lm-transport@lm-transport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram